Topaklı Kültür Merkezine Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Topaklı Kültür Merkezine Kavuştu

Topaklı Kültür Merkezine Kavuştu

Gölbaşı Belediyesi’nin ’Her Mahalleye Kültür Merkezi Projesi’ kapsamında yapımı tamamlanan Topaklı Kültür Merkezi hizmete açıldı.

15.08.2015 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölbaşı Belediyesi'nin 'Her Mahalleye Kültür Merkezi Projesi' kapsamında yapımı tamamlanan Topaklı Kültür Merkezi hizmete açıldı. Belediye Başkanı Fatih Duruay, " Kültür merkezlerimiz amacına uygun hizmet verecek ve vatandaşlarımızın her zaman hizmetine açık olacak" dedi.

Topaklı Kültür merkezinin açılışına Gölbaşı Kaymakam Vekili ve Haymana Kaymakamı Turan Erdoğan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ümit Atak, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay şunları söyledi:

"Öncelikle Kültür Merkezimizin yapımında, inşasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kültür Merkezlerimiz amacına uygun hizmet verecek ve vatandaşlarımızın her zaman hizmetine açık olacak. Kültür merkezimizin açılmasıyla birlikte düğünlerimizi, eğlencelerimizi, cenaze törenlerimizi ve diğer tüm sosyal faaliyetlerimizi bu merkezde yapabileceğiz. Gelenek ve göreneklerimizin yaşatıldığı, güzel anlarımıza şahitlik eden bir yer olması dileği ile kültür merkezimiz, başta Topaklı olmak üzere tüm Gölbaşı'mıza ve Ankara'mıza hayırlı olsun."

Topaklı Mahallesi Muhtarı Yasin Özer'de Başkan Duruay'a Mahallerine kavuşturduğu Kültür Merkezinden dolayı teşekkür etti. Başkan Duruay'ın konuşmasının ardından dualar eşliğinde Topaklı Kültür Merkezi hizmete açıldı. Topaklı Kültür Merkezi muhtar odası, mutfağı, gelin odası, 150 metrekarelik bir salonu bulunan toplam 322 metrekarelik kullanım alanına sahip tek kattan oluşuyor. Kesilen kurdelenin ardından kültür merkezinde katılımcılara yemek ikram edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Topaklı Kültür Merkezine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement