Topbaş'tan Üsküdar'a Destek Sözü - Son Dakika
Yerel

Topbaş'tan Üsküdar'a Destek Sözü

Topbaş\'tan Üsküdar\'a Destek Sözü

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar'ın kente hizmet ettiğine dikkati çekerek, "Bizler de her zaman Üsküdar'a yardım etmeye hazırız" dedi.

17.10.2014 22:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar'ın kente hizmet ettiğine dikkati çekerek, "Bizler de her zaman Üsküdar'a yardım etmeye hazırız" dedi.

Üsküdar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Topbaş, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e iade-i ziyarette bulundu. Türkmen, başkan yardımcılarıyla belediyenin girişinde karşıladığı Topbaş'ı makamında ağırladı.

Ulaşımın merkezi Üsküdar'a yapılan hizmetlerin İstanbul için çok önemli olduğunu belirten Topbaş, "60 aylığına seçildik, 53 ay kaldı. Zaman, ömür böyle geçiyor. Yerel yönetimlerde hizmet ürettiğiniz zaman karşılığını görüyorsunuz. Sizlerle burada inşallah beraber el ele vererek Üsküdar halkına, İstanbullulara birlikte hizmet vereceğiz. Size başarılar diliyorum. Her daim yanınızdayız. Turizme ciddi hizmet veriyorsunuz. Bizler de sizlere her zaman yardım etmeye hazırız" şeklinde konuştu.

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Üsküdar'a hizmet etmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Türkmen, Topbaş'a özel yapım cam vazo ve çini plaket hediye etti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Topbaş'tan Üsküdar'a Destek Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement