Toprak Altında Kalan İşçi Ağır Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Toprak Altında Kalan İşçi Ağır Yaralandı

Toprak Altında Kalan İşçi Ağır Yaralandı

Aydın'ın Germencik İlçesi'ndeki bir jeotermal enerji santralinde işçi olarak çalışan Süleyman Özdemir (40) kablo döşemek için kazılan 2 metrelik çukurda kayan toprağın altında kalarak ağır yaralandı.

13.06.2015 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Germencik İlçesi'ndeki bir jeotermal enerji santralinde işçi olarak çalışan Süleyman Özdemir (40) kablo döşemek için kazılan 2 metrelik çukurda kayan toprağın altında kalarak ağır yaralandı. Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Özdemir, tedaviye alındı.

Germencik Ömerbeyli Mahallesi yakınlarında bulunan bir jeotermal enerji santralinde, 3 yıldır işçi olarak çalışan evli ve bir çocuk babası Süleyman Özdemir, bugün saat 14.30 sıralarında, santrale kablo döşenmek için kazılan 2 metrelik çukura girdi. Çukurda çalıştığı sırada bir anda kayan toprağın altında kalan Özdemir, diğer isçiler tarafından kurtarıldı. Özdemir, ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Özdemir'in hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Toprak Altında Kalan İşçi Ağır Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement