Torbalı'da Satranç Bayramı - Son Dakika
Yerel

Torbalı'da Satranç Bayramı

Torbalı\'da Satranç Bayramı

Torbalı Belediyesi’nin düzenlediği satranç turnuvasına 300 çocuk ve genç dereceye girebilmek için mücadele etti.

09.05.2016 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torbalı Belediyesi'nin düzenlediği satranç turnuvasına 300 çocuk ve genç dereceye girebilmek için mücadele etti. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de çocuklarla satranç oynadı.

Torbalı Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen satranç turnuvasında beş ayrı kategoride tam 300 çocuk mücadele etti. Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen turnuvada ebeveynleri de çocukları yalnız bırakmadı. İlkokul birinci sınıftan lise son sınıfa kadar her yaştan öğrenci kendi kategorilerinde şampiyon olabilmek için satranç tahtasının başında ter döktü. 2 gün süren turnuva sonunda her kategoride dereceye giren ilk 3 sporcuya kupa, ilk beş sporcuya da madalya verildi. Turnuva sonunda yapılan çekilişle iki katılımcıya da bisiklet hediye edildi. Sporculara madalyaları Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez tarafından takdim edildi.

"HER ZAMAN GENÇLERİN YANINDAYIZ"

Turnuva boyunca sporcuları yalnız bırakmayan hatta bir ara masaya oturup onlarla satranç oynayan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ödül töreninde de anlamlı mesajlar verdi. Ödül töreninde konuşan Başkan Görmez, turnuvaya katılan tüm sporculara ve ailelerine teşekkür ettikten sonra, "Burada kazanan ya da kaybeden yok. Satranç masasında mücadele eden her çocuk, onları turnuvaya getiren her aile şampiyondur. Torbalı Belediyesi, ilçedeki çocuk ve gençlerin zihinsel ve bedensel anlamda kendilerini geliştirebilmesi için ne gerekiyorsa yapıyor, yapacaktır"dedi. Turnuvada dereceye giren gençlere seslenen Başkan Görmez, "Gençler, dilediğiniz her alanda sanata, kültüre ya ad spora yönelebilirsiniz. Sonuna kadar yanınızdayız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı'da Satranç Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement