Torbalı'da Temiz Çevre Seferberliği - Son Dakika
Yerel

Torbalı'da Temiz Çevre Seferberliği

Torbalı\'da Temiz Çevre Seferberliği

Torbalı Belediyesi, Dünya Çevre Günü dolayısıyla oldukça anlamlı bir etkinliğe imza attı.

03.06.2016 15:58

Torbalı Belediyesi, Dünya Çevre Günü dolayısıyla oldukça anlamlı bir etkinliğe imza attı. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez yüzlerce öğrenciyle birlikte çevre temizliği yaptı.

Torbalı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Torbalı İlçe Milli Eğitim'in katkılarıyla düzenlenen Dünya Çevre Günü etkinliğinde ilköğretim ve lise öğrencileri cadde ve sokaklardaki çöpleri topladı. Torbalı Belediyesi Masal Dünyası Parkı'ndan başlayan etkinlik kent merkezinde sona erdi. Torbalı Kaymakamı Aydın Memük ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de etkinliğe katılarak çocuklarla birlikte çöp topladı. Kent meydanına kadar kortej halinde yürüyen kafile temiz çevre mesajı verdi.

"GELECEK NESİLLERE TEMİZ ÇEVRE BORCUMUZ VAR"

Torbalı Belediyesi tarafından Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte temiz çevre, temiz toplum mesajları verildi. Yüzlerce öğrencinin katıldığı etkinlik, Ertuğrul Mahallesinde bulunan Masal Parkı önünden başladı. Torbalı Belediyesi tarafından öğrencilere çevre temizliğine dair çeşitli broşürler ve çevre temalı ajandalar dağıtıldı. Kortej yürüyüşü öncesi alanda toplanan yüzlerce öğrenciye seslenen Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Günümüzde çevre kirliliğinin etkileri artık göz ardı edilemeyecek boyutlara ulaşmış bulunuyor. Havamız, suyumuz ve toprağımız temiz olmazsa geleceğe güvenle bakmamız da söz konusu değil. Çocuk ve gençlerimize çevre temizliği bilincinin aşılanması adına düzenlediğimiz bu tür etkinliklerin amacına ulaşacağından eminiz. Gelecek nesillere temiz bir çevre borcumuz olduğunun farkındayız. Bu farkındalığın toplumun tüm kesimleri tarafından paylaşılmasını temenni ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı'da Temiz Çevre Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement