Torbalı'da Zabıtadan Kantin Denetimi - Son Dakika
Yerel

Torbalı'da Zabıtadan Kantin Denetimi

Torbalı\'da Zabıtadan Kantin Denetimi

Torbalı’da zabıta ekipleri okullardaki kantinleri denetledi, uyulması gereken kurallar hakkında kantincileri bilgilendirdi.

26.12.2014 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torbalı'da zabıta ekipleri okullardaki kantinleri denetledi, uyulması gereken kurallar hakkında kantincileri bilgilendirdi.

Torbalı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okul kantinlerinde belli aralıklarla habersiz yaptığı denetimlerini sürdürüyor. Kantinlerde bulunan her şeyi titizlikle inceleyen zabıta ekipleri, özellikle hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı konusunda hassas bir çalışma yürütüyor.

Ekipler, gıdaların ambalajları, gıdaların hazırlandığı tezgahların malzemeleri, ürünlerin son kullanma tarihine kadar pek çok önemli konuyu inceliyor. Denetlemelerin yanı sıra, kantin işletmecilerine uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirmeler de yapan ekipler, denetimlerin belli aralıklarla, sürekli olarak devam edeceğini belirttiler. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Evlatlarımız bizim için çok değerli. Kantinlerde tükettikleri gıdaların sağlık koşullarına uygun olması bizim sorumluluğumuz altında. Gerekli denetim ve bilgilendirmeler ekiplerimizce hassasiyetle yürütülüyor. Hemşehrilerimiz çocukları konusunda endişelenmesin" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı'da Zabıtadan Kantin Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement