Torbalı Ziraat Odası'nda Genel Kurula Doğru - Son Dakika
Yerel

Torbalı Ziraat Odası'nda Genel Kurula Doğru

Odanın 27 yıllık başkanı Uslu: "Hedefim 10. kez seçilip başkan olmak"

19.11.2014 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torbalı Ziraat Odası'nda 27 yıldır başkanlık görevini yürüten Murat Uslu, ocak ayında yapılacak genel kurulla 10. kez başkan olmayı hedeflediğini söyledi.

Torbalı Ziraat Odası'nda 10 bin üyenin katılımı ve her mahallede kurulacak sandıklarla yapılacak delege seçimiyle başlayacak genel kurul sürecinde, mevcut oda başkanı Uslu, yeniden oda başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

Uslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aralık ayının sonunda kayıtlı çiftçilerinin katılımıyla yapılacak seçimlerle oda yönetimini şekillendirecek 60 delegenin belirleneceğini belirtti.

Oda yönetiminde kazandığı 9 seçimle 27 yıldır Torbalı çiftçisine hizmet verdiğini ve güven tazeleyerek bu hizmetleri sürdürmek istediğini ifade eden Uslu, şunları söyledi:

"Aralık ayı sonunda yapılacak olan seçimlerde delege seçilmem halinde oda başkanlığı için yeniden aday olacağım. Hedefim 10. kez seçilip başkan olmak, bunun için de ilk hedefimiz delege seçimleri. Tamamen buraya odaklandık. Uzun yıllardır Torbalı Ziraat Odası başkanlığı yapıyorum ve Torbalı çiftçisine birçok şey kazandırdık. Geniş ekipman parkurumuz ile çiftçimizin her zaman yanında olduk. Oda üyelerimizin sıkıntılarını hep çözmeye çalıştık ve yanlarında olduk. Bundan sonra da aynı politikayla üyelerimizin yanında olacağız." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Torbalı Ziraat Odası'nda Genel Kurula Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement