Torku Konyaspor, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Torku Konyaspor, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında kendi sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı.

20.05.2015 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında kendi sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra futbolcular antrenmana pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmana sakatlıkları bulunan Marica katılmazken, Djalma ve Uğur takımdan ayrı çalıştı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Torku Konyasporlu futbolcu Volkan Fındıklı, Beşiktaş karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Beşiktaş bizim maça kadar şampiyonluk adaylarından biriydi. Bizde uzun süredir oturttuğumuz sistemi sahaya yansıtarak bu maçtan galip ayrılma istiyorduk. Torje'nin çok güzel bir golüyle sahadan galip ayrıldık. Bizde elimizden geldiğince puanlar toplayarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

Takım tarihinde en fazla puanla ligi bitireceklerini anlatan Fındıklı, "Çaykur Rizespor ligde kalmayı garantiledi. Onlarda bu maça rahat konumda çıkacak. İç sahada uzun süredir mağlup olmuyoruz. Yine mağlup olmadan iç saha maçımızı tamamlamak istiyoruz" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Torku Konyaspor, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement