Torku Konyaspor, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Torku Konyaspor, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Torku Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu’nda yarın kendi sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamladı.

03.02.2015 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torku Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda yarın kendi sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-beyazlılarda yeni transferler Mario Felgueiras, May Siphiwe Mahlangu ve Kenan Özer takımla birlikte ilk antrenmanlarına çıktı.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. İlk 15 dakikası basına açık olan antrenman daha sonra taktik çalışmayla devam etti. Torku Konyaspor'un dün sözleşme imzaladığı Portekizli kaleci Mario Felgueiras, Güney Afrikalı orta saha oyuncusu May Siphiwe Mahlangu ve Kenan Özer de takımla birlikte ilk antrenmanlarına çıktı.

Antrenman öncesi değerlendirmede bulunan yeşil-beyazlı oyuncu Volkan Fındıklı, Eskişehirspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyerek, "Ligde uzun süredir kazanamıyorduk. Kendi sahamızda ve taraftarımız önünde önemli bir galibiyet aldık. Ben bu galibiyetle iyi bir hava yakalayacağımızı düşünüyorum. Yarın kupada Gençlerbirliği ile maçımız var. Daha sonra ligde Balıkesirspor deplasmanı var. Fakat biz o deplasmandan da puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

Yeşil-beyazlılar yarın Torku Arena Stadyumu'nda Gençlerbirliği ile saat 18.15'te karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Çağatay Şahan yönetecek. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Torku Konyaspor, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement