Torku Konyaspor-Kayseri Erciyesspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Torku Konyaspor-Kayseri Erciyesspor Soyunma Odaları

Torku Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal, kendilerini iyi destekledikleri için taraftarına teşekkür ederken şunları söyledi: "Taraftarımıza galibiyet hediye etmek isterdik.

28.09.2014 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torku Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal, kendilerini iyi destekledikleri için taraftarına teşekkür ederken şunları söyledi:

"Taraftarımıza galibiyet hediye etmek isterdik. Ama özellikle ilk devredeki oynadığımız oyundaki baskı, daha farklı skoru almamızı sağlasaydı, belki de yenebilirdik. İkinci devrenin ilk 10 dakikasında topa hakim olamadık. Yani ikinci devreye iyi başlamayınca çıkarken kaptırdığımız toptan gol yedik. Hafta boyunca çalışıştık ama yapacak bir şey yok."

Oyundan ve mücadeleden memnun olduğunu da dile getiren Mesut Bakkal, şöyle konuştu:

"Böyle maçlar oynayacağız. Bu maçında iyi taraflarını çıkarıp devam edeceğiz. İlk devredeki oyunumuzu 90 dakikaya yayarak daha iyi sonuçlar almak istiyoruz. Ben de galip gelmek için mücadele eden oyuncularımı kutluyorum ve taraftara da teşekkür ediyorum."

KORKMAZ: "GALİBİYETİ KAÇIRDIĞIMIZ İÇİN ÜZÜLÜYORUM"

Berabere biten maç sonrası basın mensuplarının karşısına geçen Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, Konya'nın yeni stadını inmşa edenlere tebrik ederken şunları söyşledi:

"Çok güzel bir stad yapmışlar. Akustiği çok güzel. Rakibi her zaman için baskı altına alabiliyorlar. Oyunun ilk 10 dakikası da öyle başladı. Ama daha sonra oyuna ortak olduk. İlk yarının sonlarına doğru bir penaltı pozisyonu oldu. Onu görmek lazım. Onda benim penaltı olup olmamasıyla ilgili bir tereddütüm var. İlk yarı istediğimiz oyunu yansıtamadık. Ama ikinci yarı oyuncular gerçek karakterlerini ortaya koydular. Beni takımım kesinlikle böyle olmalı. Agrasif, sert ve mücadelesi üst seviyede bir takım olmalı. Topu aldığında yani bizde olduğunda futbol oynayan, futbolun güzelliklerini sergileyen bir takım olduk. Galibiyeti kaçırdığımız için beni üzülüyorum." dedi.

Birinci haftadan 4'ünçü haftaya kadar hep iyi oynayarak geldiklerini de belirten Korkmaz şunları söyledi:

"Bu kadar iyi oynamamıza rağmen zaman zaman bazen oyunun rakipte olması normal. Bu olabilir. Kazanamamamız benim için üzücü. Bugün bu zorlu deplasmanda bir puan almak da önemliydi. Bence galibiyeti kaçırdık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bunun üzerine çıkmamız ve kazanmamız gerekir. Bunu yapacağız inşallah." - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Torku Konyaspor-Kayseri Erciyesspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement