Torun, Aktaş Ve Meclis Üyelerinin Mazbatalarını Takdim Etti - Son Dakika
Güncel

Torun, Aktaş Ve Meclis Üyelerinin Mazbatalarını Takdim Etti

Torun, Aktaş Ve Meclis Üyelerinin Mazbatalarını Takdim Etti

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, %55 oyla 3.kez başkanlığa seçilen Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

05.04.2014 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, %55 oyla 3.kez başkanlığa seçilen Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti. Torun, Aktaş'ın oylarını yaklaşık 10 puan arttırarak ustalık dönemine başladığını vurguladı ve kendisini seçim başarısından dolayı kutladı.

Torun; Aktaş'ın 2004'te %43, 2009'da %47, son seçimde ise yaklaşık %56 oy oranıyla İnegöl Belediyesinde ustalık dönemine seçildiğini kaydederek: "İnegöl bizim her zaman göğsümüzü kabartan bir ilçemiz oldu" dedi.

İlçe halkının her zaman kendi partilerinin yanında olduğunu vurgulayan Cemalettin Torun, "İnegöl halkına partimiz adına müteşekkiriz" dedi.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, tebrik ziyaretleri kapsamında İl Başkanı Cemalettin Torun'u ağırladıklarını belirterek, adaylığı hakkında teveccüh gösteren teşkilata, il başkanına, parti yönetimine ve beraberinde de ilçe halkına teşekkür etti.

Torun, konuşmaların ardından Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Partili Belediye Meclis Üyelerine mazbatalarını takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Torun, Aktaş Ve Meclis Üyelerinin Mazbatalarını Takdim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement