Toyota'dan Hafta Sonu "Test Sürüşü Şenliği" - Son Dakika
Güncel

Toyota'dan Hafta Sonu "Test Sürüşü Şenliği"

Toyota, yenilenen modelleri Auris ve Avensis'i yakından tanımak isteyenler için 25-26 temmuzda "Test Sürüş Günleri ve Hafta Sonu Şenliği" düzenleyecek.

22.07.2015 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toyota, yenilenen modelleri Auris ve Avensis'i yakından tanımak isteyenler için 25-26 temmuzda "Test Sürüş Günleri ve Hafta Sonu Şenliği" düzenleyecek.

Toyota açıklamasına göre, 25 Temmuz Cumartesi ve 26 Temmuz Pazar günü Türkiye'nin her yerinde hizmet veren Toyota Plazalara gelenler, Yeni Auris ve Yeni Avensis ile sürüş keyfi yaşayacak. Katılımcıların aileleri de keyifli bir hafta sonu geçirecek. Test sürüşü yapanlar arasından çekilişle belirlenecek 5 şanslı Toyota tutkunu da iPad kazanma şansını elde edecek.

Toyota Plazalara test sürüşü için gelenler Yeni Auris ve Yeni Avensis'in artan kalite ve teknolojik üstünlüklerini yakından inceleme fırsatını bulacak.

Daha sportif bir görünüme kavuşan Yeni Auris'in iç mekan tasarımında duyusal kalite artırılarak renk uyumu ve görsel kalite geliştirildi. Yeni Auris'in Euro 6 emisyon normlarını karşılayan 1.33 lt ve 1.6 lt benzinli valvematic motorlar ile revizyondan geçirilen 1.4 litrelik dizel seçenekleri bulunuyor.

Toyota'nın test sürüşüne katılacaklar Yeni Avensis'in Sedan ve Touring Sports versiyonlarının enerjik ve zarif tasarımını da test etme imkanı bulacak. Dinamik, dikkat çekici ve güçlü bir duruş sergileyen Yeni Avensis'in yenilenen iç mekanı duyusal kalitesi ile kendini hissettiriyor.

1.6 lt'lik dizel motorun ilk kez kullanıldığı Yeni Avensis'te daha yüksek performans isteyenler için 143 beygir gücündeki 2.0 litrelik yeni D-4D dizel motor seçeneği de yer alıyor.

5 Kişiye iPad Kazanma Şansı

Plazalarda test sürüşü yapan 5 kişi ise Toyota şenliğinin en şanslıları olacak. Test sürüşünü gerçekleştirenler, verilecek kupondaki şifre ve kişisel bilgileriyle www.bitoyotamolsa.com web sitesine giriş yapacaklar ve site içerisine #BiToyotamOlsa hashtag'i ile bir cümle yazacaklar. Bu cümleler arasından en beğenilen 5'i, cümlenin sahibine bir iPad kazandıracak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Toyota'dan Hafta Sonu 'Test Sürüşü Şenliği' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement