TPAO Özelleşiyor! - Son Dakika
Yerel

TPAO Özelleşiyor!

TPAO Özelleşiyor!

Enerji Bakanı Yıldız, TPAO'nun özelleştirilmesi ile ilgili kanun tasarısı hazırladıklarını açıkladı.

15.12.2014 07:40

Uzun zamandan beri gündemde olmasına rağmen doğrulanamayan TPAO.nun özelleştirilmesiyle ilgili Enerji Bakanı Taner Yıldız açıklama yaptı ve TPAO.nun özelleşmesi için kanun teklifi hazırladıklarını söyledi.

Dün basına yansıyan haberlere göre Bakan Yıldız, Bosphorus enerji zirvesinde TPAO.nun özelleştirilmesiyle ilgili konuştu ve bu konuşmasında "TPAO.nun özelleştirilmesiyle ilgili kanun teklifi hazırladık, Bakanlık kuruluna gönderiyoruz" dedi. TPAO.nun geçmişiyle bugününü anlatan Enerji Bakanı, şirketin kayıtlı sermayesinin 3 milyar Tl. seviyesinde olduğunu söyledi.

PETROL-İŞ "AND OLSUN TPAO'YU SATTIRMAYACAĞIZ"

Kararı sert bir dille kınayan Petrol-iş Sendikası Şubesi, her gün eylemlerle TPAO'yu sattırmayacaklarını belirtti. Sendika Başkanı Mustafa Mesut Tekik, twitter hesabından yaptığı açıklamada "TPAO ve TÜPRAŞ'ta fırtına öncesi sessizlik var. Hakkımıza sahip çıktığımız sürece dikkate alınırız. And içiyoruz, halkın malını, petrolünü, TPAO'yu canımız pahasına da olsa sattırmayacağız. Sayın Enerji Bakanı, siz de, biz de bildiğimizi yapalım" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel TPAO Özelleşiyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement