Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden "Stant" Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden "Stant" Açıklaması

"Bugün şifahen dilekçede belirtilen stant açma yerinin ve bildiri dağıtma izninin kendilerine her siyasi partiye olduğu gibi ücreti mukabilinde verileceği belirtilmiştir" "Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine yer verilmesi konusunda cevap vermediğini açıklamak büyük haksızlıktır"

26.01.2015 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, İşçi Partisi İl Başkanlığı'nın Meydan Parkı'nda stant açma talebine yanıt vermediği iddialarına ilişkin, "Bugün şifahen dilekçede belirtilen stant açma yerinin ve bildiri dağıtma izninin kendilerine her siyasi partiye olduğu gibi ücreti mukabilinde verileceği belirtilmiştir" denildi.

Büyükyehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, İşçi Partisi İl Başkanlığının Atatürk Alanı'nda stant açmak ve bildiri dağıtmak için 23 Ocak 2015 Cuma günü Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na başvuru dilekçesi verdiği belirtildi.

Dilekçenin aynı gün işleme alındığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bugün şifahen dilekçede belirtilen stant açma yerinin ve bildiri dağıtma izninin kendilerine her siyasi partiye olduğu gibi ücreti mukabilinde verileceğini belirtilmiştir. Hal böyle iken Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerine yer verilmesi konusunda cevap vermediğini açıklamak büyük haksızlıktır. Ayrıca Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sözde Ermeni soykırımının büyük bir yalandan ibaret olduğunu defalarca dile getirmiştir. Bugün bu gerçeği haykırdıklarını ifade edenlerin geçmişteki söylemleri de tarihin sayfalarında yer almaktadır." - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden 'Stant' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement