Trabzon Büyükşehir Kar Yağana Dek Yol Çalışmalarına Devam Edecek - Son Dakika
Yerel

Trabzon Büyükşehir Kar Yağana Dek Yol Çalışmalarına Devam Edecek

Trabzon Büyükşehir Kar Yağana Dek Yol Çalışmalarına Devam Edecek

Akçaabat’ın Derecik Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını denetleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, asfaltlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini ifade ederek, “Kar yağıncaya dek yol çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

24.08.2016 13:31

Akçaabat'ın Derecik Mahallesi'ndeki asfaltlama çalışmalarını denetleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, asfaltlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini ifade ederek, "Kar yağıncaya dek yol çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçabat'ın Derecik Mahallesi'nde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye ekipleri ve mahalle sakinleri ile görüşerek bilgi alan Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon'un her ilçesinde çalışma yaptıklarını belirterek "Şükürler olsun çok önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Tüm ilçelerimizde varız. Asfaltlama yapıyoruz, betonlama yapıyoruz, sanat yapısı inşaatlarımızı ve yol bakım-onarım çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Son derece kaliteli çalışmalara imza atıyoruz. Kar yağıncaya dek yol çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Derecik Mahalle Muhtarı Samettin Kara' da mahallesinde yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür ederek, "Mahallemizde geçen yıl üç caddemizde asfaltlama çalışması yaptık. Şimdi de 1,5 km'lik yolumuzda asfaltlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Böylece bozuk yollarımızdaki sorunları ortadan kaldırıyoruz. Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzon Büyükşehir Kar Yağana Dek Yol Çalışmalarına Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement