Trabzon'da Yaz Spor Okullarına Yoğun İlgi - Son Dakika
Spor

Trabzon'da Yaz Spor Okullarına Yoğun İlgi

Trabzon İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce 21 branşta faaliyet gösteren yaz spor okullarından 16 bin 500 öğrenci faydalanıyor.

20.08.2016 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce 21 branşta faaliyet gösteren yaz spor okullarından 16 bin 500 öğrenci faydalanıyor.

Trabzon İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Birdal Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, müdürlük bünyesinde hizmet veren İl Spor Merkezi ile Engelliler İl Spor Merkezinin çalışmaları kapsamında devam eden yaz spor okullarının yoğun ilgi gördüğünü ifade etti.

Öztürk, yaz spor okullarında, çocukların yaz tatili süresince kaliteli vakit geçirmeleri, kötü alışkanlıklardan korunmaları ve eğlenirken öğrenmeleri için her türlü imkanı sunduklarını vurguladı.

Yaz spor okulları kapsamında engelli gençlerin de kendilerini geliştirmeleri, spor yaparak sosyalleşmelerine yardımcı olmak için voleybol, judo ve atletizm gibi farklı branşlarda hizmet verdiklerini aktaran Öztürk, "Yaz spor okullarımızda eğitim gören öğrencilerimizden hem sağlıklı nesiller hem de geleceğin milli sporcularının yetişmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Öztürk, 21 branşta öğrencilere hizmet veren yaz spor okullarından faydalananların sayısının 16 bin 500'e ulaştığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzon'da Yaz Spor Okullarına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement