Ersun Yanal, Alacaklarının Tahsili İçin Trabzonspor'a Avukat Gönderdi - Son Dakika
Spor

Ersun Yanal, Alacaklarının Tahsili İçin Trabzonspor'a Avukat Gönderdi

Ersun Yanal, Alacaklarının Tahsili İçin Trabzonspor\'a Avukat Gönderdi

Ersun Yanal, alacaklarını tahsil etmek üzere Trabzonspor'a avukatını gönderdi. Trabzonspor Genel Sekreteri, "Bir problem yok, ödemelerimizi gerçekleştiriyoruz." dedi.

10.05.2016 13:36  Güncelleme: 10:38

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Ersun Yanal'ın bir önceki dönemden kalan alacaklarını tahsil etmek üzere gönderdiği avukatı, bordo mavili kulüple görüştü.

Bordo mavililerde son olarak 12 Kasım 2014-2 Temmuz 2015 tarihleri arasında teknik direktör olarak görev yapan Ersun Yanal'ın avukatı, geçmiş dönemden kalan alacaklarını tahsil etmek için kulüp yetkilileriyle bir araya geldi. Kulüp yetkilileriyle Yanal'ın avukatının ödemelerin planlanmasını ele aldığı belirtildi.

"PROBLEM YOK"

Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) yaptığı açıklamada, Ersun Yanal'ın geçmişten kalan alacakları olduğunu söyledi, "Bu borcun bir kısmını ödeyip, bir kısmını da taksitlendireceğiz. Ersun Yanal'la kulüp arasında alacaklarına yönelik hiçbir sorun yok" dedi.

"ÖDEMELERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"

Oscar Cardozo ve Özer Hurmacı konusuna da değinen Gençağa Meriç, ödeme planı oluşturduklarını belirtti, "Doğal olarak herkes alacaklarını istiyor. Biz de bir planlama yaparak borçlarımızı yapılandırıyoruz. Ekonomik durumumuza göre ödemelerimizi gerçekleştiriyoruz. Şu anda kulübün önünü kesecek bir sorun yok" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ersun Yanal, Alacaklarının Tahsili İçin Trabzonspor'a Avukat Gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kasımpaşalı: trabzonlular bize heryer Trabzon yazacağına aralarında para toplayıp adamın hakkını ödesinler.Delikanlıyız diye dolaşırlar hak adalet tanımazlar.. 0 0 Yanıtla

Advertisement