Trabzonspor-Balıkesirspor Notları - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor-Balıkesirspor Notları

9 EKSİK Spor Toto Süper Lig'de sezonun sahasındaki son maçında Balıkesirspor'la karşılaşan Trabzonspor, 9 oyuncusundan yoksun olarak rakibine karşı mücadele etti.

23.05.2015 20:08

9 EKSİK

Spor Toto Süper Lig'de sezonun sahasındaki son maçında Balıkesirspor'la karşılaşan Trabzonspor, 9 oyuncusundan yoksun olarak rakibine karşı mücadele etti. Bordo mavili takımda Aytaç Kara, Onur Recep Kıvrak, Yatabare, Sefa Yılmaz, Bosingwa, Erkan Zengin, Deniz Yılmaz sakatlıkları, Hakan Arıkan ve Salih Dursun ise sarı kart cezaları nedeniyle Balıkesirspor maçında görev yapamadı.

3'ÜNCÜ KALECİ

İki as kalecisinin yokluğunda Trabzonspor'un kalesini 3'üncü kaleci konumundaki İbrahim Demir korurken, genç kaleci Uğurcan Çakır'da yedek kulübesinde yer aldı.

ZEKİ 25 HAFTA SONRA

Trabzonspor'da sezonu kapatan Bosingwa ve cezalı Salih Dursun'un yerine sağ bekte Zeki Yavru ilk 11'de sahaya çıktı. Ligin 7'nci haftasında disiplinsiz hareketleri nedeniyle yönetim tarafından kadro dışı bırakılıp affedildikten sonra 25'inci haftadaki Akhisar maçında sonradan oyuna giren Zeki Yavru, Balıkesirspor karşısında 25 haftalık aranın ardından ilk 11'de görev yapmış oldu.

CARDOZO SON ANDA

Geçen hafta oynanan Eskişehirspor maçı öncesi belindeki sakatlığı nükseden ve bu maçta yer alamayan Oscar Cardozo, tedavisinin olumlu tamamlanmasının ardından Balıkesirspor maçında ilk 11'de sahaya çıktı. Yatabare ve Deniz Yılmaz'ın sakatlığı nedeniyle forvette büyük sıkıntı yaşayan Teknik direktör Ersun Yanal, Cardozo'nun iyileşmesiyle rahat nefes aldı.

U16 TAKIMI KUPAYI ALDI TUR ATTI

Türkiye Şampiyonu olan Trabzonspor U16 takımı, maçtan önce Başkan yardımcısı Ali Uzunay'ın elinden bir kez daha kupasını aldı ve stadyumda tur attı.

SEYİRCİ TERCİHİNİ BASKETBOLA KULLANDI

Trabzonspor taraftarları, ligin son maçında tribünleri boş bıraktı. Hüseyin Avni Aker'deki maçı yaklaşık 3000 taraftar izlerken, bir çok bordo mavili taraftarın Trabzonspor Medical Park Basketbol takımının Darüşşafaka Doğuş'la Hayri Gür Spor Salonu'nda yaptığı maçı izlediği dikkati çekti. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor-Balıkesirspor Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement