Trabzonspor'da Tff Depremi: 2 İstifa - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'da Tff Depremi: 2 İstifa

Trabzonspor\'da Tff Depremi: 2 İstifa

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı delegelerin Türkiye Futbol Federasyonu seçiminde Yıldırım Demirören'e destek vermesi bordo mavili kulüpte adeta deprem etkisi yarattı.

25.06.2015 15:30

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı delegelerin Türkiye Futbol Federasyonu seçiminde Yıldırım Demirören'e destek vermesi bordo mavili kulüpte adeta deprem etkisi yarattı. Yönetim Kurulu üyeleri Köksal Sadıklar ve Ahmet Emre Turan istifalarını açıklarken, istifaların sürebileceği belirtildi.

Yerel basın ve taraftar gruplarının birkaç gündür sürdürdüğü kampanyaya rağmen TFF seçimlerinde Trabzonspor'un Yıldırım Demirören'e destek vermesi bordo mavili yönetimi krize soktu. Bugünkü Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinin ardından Yönetim Kurulu üyeleri Köksal Sadıklar ve Ahmet Emre Turan istifa ettiklerini açıkladı.

Ahmet Emre Turan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şeref ve namusumla başladığım bu kutsal görevi hiçbir baskı ve etki altında kalmayarak büyük Trabzonspor'un çıkar ve menfaatleri doğrultusunda iyi ve kötü gerçekleştirmeye çalıştım. Şu an için resmi olmasa da bugün itibariyle istifa etmiş durumdayım. Başlarken de böyleydi, bugün için de böyle. Her şey büyük Trabzonspor için" ifadesini kullandı.

Yıldırım Demirören'in desteklenmesine karşı olan, "Onu destekleyene kadar intihar edelim daha iyi" diyen Köksal Sadıklar da, istifa ettiğini söyledi. Sadıklar ve Turan'ın yarın basın toplantısı yapması bekleniyor. Trabzonspor'da iki yöneticinin istifasının ardından başka istifalar da gelebileceği vurgulandı.

ASLAN: ERKEN SEÇİME ZORLAYACAĞIM

Bu arada Yıldırım Demirören için verdiği imzayı Türkiye Futbol Federasyonu kongresinde geri alan ve Haluk Ulusoy'u destekleyen Başkan Yardımcısı Yakup Aslan ise, "İstifa etmeyeceğim. Erken seçime zorlayacağım. Haluk Ulusoy'a destek verdik. Ama dinletemedik sözümüzü. Ben istifa etmedim, her şey daha taze. Ben kalıp erken seçime zorlayacağım" dedi.

HUKUK KURULU DA İSYAN ETTİ

Trabzonspor'un 2010-2011 şampiyonluğunun alınması için mücadele veren hukuk kurulu üyeleri de TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören'in desteklenmesine isyan etti. Hukuk Kurulu üyesi Atilla Dilaver, "4 yıllık emek ve strateji çöktü. Trabzonspor, UEFA'ya şikayet ettiği, FIFA ve CAS'a şikayet etmeye hazırlandığı Demirören ile uzlaştı. Taraftar uzlaşırsa dava düşer. Trabzonspor yönetimi adalet mücadelemizi bitirdi. Adalet adına, temiz futbol adına, Trabzonspor adına kara bir gün. Nasıl ki, şike lekesini Fenerbahçe kıyamete kadar taşıyacak, Trabzonspor da bu kara lekeyi kıyamete kadar taşıyacak" ifadelerini kullandı.

10 İSİM İSTİFA ETMİŞ OLDU

Trabzonspor'da 26 Mayıs 2013'te göreve gelen İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminden şimdiye kadar İrfan Coşkun, Osman İlyas, Yaşar Aşçıoğlu, Sebahattin Çakıroğlu, Muhammet Kara, Uğur Bozoğlu, Çetin Kansız ve Murat Türköz olmak üzere 8 yönetici istifa etmişti. Ahmet Emre Turan ve Köksal Sadıklar'ın istifasıyla bu sayı 10'a yükselmiş oldu. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'da Tff Depremi: 2 İstifa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement