Trabzonspor Kaptanı Onur: Ben Bu Şehrin Evladıyım - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Kaptanı Onur: Ben Bu Şehrin Evladıyım

Trabzonspor Kaptanı Onur: Ben Bu Şehrin Evladıyım

Trabzonspor kaptanı Onur Recep Kıvrak, tatil edilen Fenerbahçe maçından sonra Avni Aker Stadyumu'nda yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

25.04.2016 20:16

Trabzonspor kaptanı Onur Recep Kıvrak, tatil edilen Fenerbahçe maçından sonra Avni Aker Stadyumu'nda yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrasında sahadan çıkarken formasını ve eldivenlerini yere bırakan Onur Recep Kıvrak, takımdan ayrılacağı yönündeki iddialarla ilgili olarak kulübün internet sitesi aracılığıyla açıklama yaptı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Başkan Muharrem Usta ile bir görüşme yapan Onur, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Yıllarca emek verdiğim ve canımdan çok sevdiğim Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumdan dolayı ciğerim yanıyor. Dün oynadığımız maçta, görmek istemediğimiz olaylar yaşandı. Ben de Trabzonspor formasının asla ve asla bunları hak etmediğini belirtmek için bir hareket yaptım. Bu hareketim ne formaya ne de armaya yönelikti. Bu yüzden kimse yanlış anlamasın. Eğer yanlış anlayanlar oldu ise, özür dilerim."

Kaptan Onur Recep Kıvrak, Trabzonspor'un büyük bir kulüp olduğunun altını çizerek, "Şunu herkes iyi bilmeli ki, ben de bu şehrin bir evladıyım. Trabzonspor'un kaptanıyım. Bazen duygularımız, gerçeklerin önüne geçebiliyor" diye konuştu.

"Takımımızın daha iyi olması için gayret gösteriyoruz" diyen Onur Recep Kıvrak, açıklamalarını şu ifadelerle tamamladı;"

"Elbette içinde bulunduğumuz bu durumdan çıkmak için gerek başkanımız gerekse de yönetim kurulumuz gayret gösteriyor. Ben, Avni Aker'den sonra Akyazı'da başlayacak yolculuğumuz için daha da tutkulu şekilde çalışacağım. Yeniden şampiyonluk kupalarını kaldırılacağımız günleri hep birlikte görmek istiyorum. Gelecekteki büyük başarılar için üzerime düşeni en iyi şekilde yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın."

- Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Kaptanı Onur: Ben Bu Şehrin Evladıyım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement