Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 8 Aylık Hamile Kadın Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 8 Aylık Hamile Kadın Toprağa Verildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cenaze töreni genel ve detay görüntüler Tekirdağ'daki trafik kazasında hayatını kaybeden Sevcan İşseven'in amcası Saim Gülen ile röportaj - Tekirdağ'daki trafik kazasında hayatını kaybeden 8 aylık hamile kadın ve karnındaki bebeği toprağa verildi Tekirdağ'daki trafik kazasında hayatını kaybeden 8 aylık hamile kadın ve karnındaki bebeği toprağa verildi.

19.04.2016 15:44

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Cenaze töreni genel ve detay görüntüler

Tekirdağ'daki trafik kazasında hayatını kaybeden Sevcan İşseven'in amcası Saim Gülen ile röportaj - Tekirdağ'daki trafik kazasında hayatını kaybeden 8 aylık hamile kadın ve karnındaki bebeği toprağa verildi

Tekirdağ'daki trafik kazasında hayatını kaybeden 8 aylık hamile kadın ve karnındaki bebeği toprağa verildi.

Tekirdağ'da dün meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Sevcan İşseven ve bebeği için Ferhadanlı Camisi'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. İşseven ve bebeğin cenazesi daha sonra aile kabristanında toprağa verildi.

İşseven'in amcası Saim Gülen, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeğeninin yaklaşık bir yıllık evli olduğunu ve kaza günü kocasıyla birlikte Çorlu ilçesine gittiğini söyledi.

Arabalarını da yeni aldıklarını anlatan Gülen, "Çorlu Devlet Hastanesi'ne gidiyorlar. Volkan'ın astım gibi sorunları başlayınca sigarayı bıraktı ve kontrol için gitmişti. Yeğenim 8 aylık hamileydi. Çocuğu kurtarmak için doktorlarımız girişimlerde bulundu ancak onu da kurtaramadık." diye konuştu.

Gülen, Volkan İşseven'in tedavisinin Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde sürdüğünü söyledi.

Olay

Dün D-110 karayolunda, İstanbul istikametine giden Adem Emre Açık yönetimindeki 34 JVH 46 plakalı otomobil, Değirmenaltı Mahallesi'ndeki Atatürk Ormanı Tabiat Parkı önünde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bölünmüş yolda karşı şeride geçerek, Volkan İşseven'in (35) kullandığı 59 KK 999 plakalı otomobil ile çarpışmıştı.

Kazada yaralanan Sevcan İşseven ve bebeği, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 8 Aylık Hamile Kadın Toprağa Verildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 8 Aylık Hamile Kadın Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement