Trafik Kazasında Ölen Genç Kızın Cenazesi Defnedildi - Son Dakika
Yerel

Trafik Kazasında Ölen Genç Kızın Cenazesi Defnedildi

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde 4 Temmuz'da meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 21 yaşındaki üniversite öğrencisinin cenazesi, Bursa'nın Orhangazi ilçesinde defnedildi.

08.07.2015 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde 4 Temmuz'da meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 21 yaşındaki üniversite öğrencisinin cenazesi, Bursa'nın Orhangazi ilçesinde defnedildi.

Kazada yaşamını yitiren Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bayramiç Meslek Yüksekokulu öğrencisi Aslı Koparan'ın cenazesi, ailesinin Muradiye Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Bu sırada genç kızın ailesi ve yakınları gözyaşı döktü.

Tabutuna duvak örtülen Koparan için dua edildikten sonra cenaze Sölöz Mahallesi'ne götürüldü. Baba Yalçın Koparan, duvağı öperek uzun süre ağladı.

Aslı Koparan cenazesine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile vatandaşlar katıldı. Genç kız, Sölöz Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Bayramiç'te, 4 Temmuz'da Kutluoba köyünden ilçe merkezine seyreden Ömercan Taşdelen (19) idaresindeki 17 TS 650 plakalı motosikletle karşı yönden gelen Sinan Kaya'nın kullandığı 17 TD 372 plakalı otomobil çarpışmıştı. Kazada, Taşdelen ile motosikletteki Aslı Koparan ağır yaralanmıştı. Koparan, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trafik Kazasında Ölen Genç Kızın Cenazesi Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement