Adana'da Trafik Kazasında Yaralanan Kadın Hayata Tutunamadı - Son Dakika
Yerel

Adana'da Trafik Kazasında Yaralanan Kadın Hayata Tutunamadı

Adana'da yolun karşısına geçerken bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan kadın, tedavi gördüğü hastanede 13 gün sonra yaşamını yitirdi.

03.07.2015 16:50  Güncelleme: 16:53

Yolun karşısına geçerken bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan kadın, tedavi gördüğü hastanede 13 gün sonra yaşamını yitirdi.

Merkez Çukurova ilçesinde 21 Haziran'da, Nuri Teker idaresindeki 01 DLH 35 plakalı otomobilin çarpması sonucu yaralanan Gönül Kırca (42), tedavi gördüğü özel bir hastanede, yaşam mücadelesini kaybetti.

Ölen kadının cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumundaki işlemin ardından ailesine teslim edildi. Eşinin cenazesini almaya gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mecit Kırca'yı, meslektaşları yalnız bırakmadı.

Kadının cenazesi, yakınları tarafında Ceyhan ilçesinde toprağa verildi.

Bu arada, kaza günü yakalanıp serbest bırakılan sürücünün, kadının ölümünün ardından gözaltına alınıp adliyeye sevk edildiği, serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yüzüncüyıl Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Bulvarı'nda, 13 gün önce, Nuri Teker'in kullandığı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Gönül Kırca ve 6 yaşındaki oğlu Batuhan Kırca'ya çarpmış, yaralanan anne ve oğlu hastaneye kaldırılmış, Batuhan, tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana'da Trafik Kazasında Yaralanan Kadın Hayata Tutunamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement