Trafik Kurbanı Serhat'ı Son Yolculuğuna Arkadaşları Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Trafik Kurbanı Serhat'ı Son Yolculuğuna Arkadaşları Uğurladı

Trafik Kurbanı Serhat\'ı Son Yolculuğuna Arkadaşları Uğurladı

Haber: Taner YENER Kamera: Yaşar KAÇMAZ /İSTANBUL DHA)Bağcılar'da 3 gün önce evinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan daha sonra cesedi Adli Tıp Kurumu'nda bulunan 14 yaşındaki Serhat Taş, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

12.05.2016 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: Taner YENER Kamera: Yaşar KAÇMAZ/İSTANBUL DHA)

Bağcılar'da 3 gün önce evinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan daha sonra cesedi Adli Tıp Kurumu'nda bulunan 14 yaşındaki Serhat Taş, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Trafik kazası sonucu öldüğü ortaya çıkan Serhat Taş'ı son yolculuğuna uğurlayanlar arasında ortaokul arkadaşları da vardı.

Yusuf Ziya Merkez Camii'ndeki törene, Serhat Taş'ın babası Nihat Taş, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yakınları ve okul arkadaşları katıldı. Taş'ın okul arkadaşları cami avlusundaki tabut başında bir süre bekledi. Serhat Taş'ın cenazesi kılınan namazın ardından cenaze aracına konuldu. Taş'ın cenazesi daha sonra helallik alınması için yakında bulunan evinin önüne getirildi. Burada aralarında annesi Perihan Taş'ın da bulunduğu yakınları, gözyaşlarını tutamadı. Serhat Taş'ın cenazesi daha sonra Habibler Yayla Mezarlığı'nda toprağa verildi.

CENAZESİ ADLİ TIP'TA ORTAYA ÇIKTI

Bağcılar Erol Battal Ortaokulu son sınıf öğrencisi Serhat Taş, Pazartesi günü öğlen saatlerinde Güneşli Evren Mahallesi'ndeki evinden ayrılmış daha sonra kendisinden haber alınamamıştı. Taş'ın ailesi bir gün bekledikten sonra polise başvurdu. Yapılan çalışmalar sonucu, Adli Tıp'a üzerinden kimlik çıkmayan bir çocuk cesedinin geldiği tespit edildi. Polis, aileye durumu bildirerek, cesedin çocuklarına ait olup olmadığının belirlenmesi için aileyi Adli Tıp'a çağırdı. Aile, ölen çocuğun kendi çocukları olduğunu teşhis etti.

YOLDAN KARŞIYA GEÇERKEN ARAÇ ÇARPMIŞ

Serhat Taş'ın, Pazartesi günü O-3 TEM Bağlantı Yolu'nda üstgeçidi kullanmayarak yolun karşısına geçmeye çalıştığı, bu sırada bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandığı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği ortaya çıkmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trafik Kurbanı Serhat'ı Son Yolculuğuna Arkadaşları Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement