Trakya Birliği Siyasi Arenaya Çekmeye Çalışanlara Karşıyım" - Son Dakika
Yerel

Trakya Birliği Siyasi Arenaya Çekmeye Çalışanlara Karşıyım"

188 Sayılı Edirne Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Kırbiç: "Bu bir parti seçimi değildir, ben hiç bir siyasi partinin adayı değilim, hiç bir adamında adayı değilim"

26.11.2014 10:10

188 Sayılı Edirne Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç, Trakya Birlik'in siyasetten uzak tutulması gereken bir kurum olduğunu belirtti.

Geçen hafta 5'inci kez Edirne Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi başkanlığına seçilen Kırbiç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ocak ayında yapılacak seçimlerde Trakya Birlik yönetim kurulu başkanlığına aday olduğunu söyledi.

Kendisine destek verenlere teşekkür eden Kırbiç, şunları kaydetti:

"Yapılan seçimde ortaklarımız bize yine teveccüh gösterdiler ve görevi bize verdiler, bugünden itibaren bize oy veren vermeyen diye bir şey yok bundan önce olduğu gibi bundan sonrada bütün ortaklarımız benim nazarımda bana oy vermiştir, seçim bitmiştir bundan sonra önümüze bakıp yapacaklarımıza odaklanmalıyız.

Bu bir parti seçimi değildir, ben hiç bir siyasi partinin adayı değilim, hiç bir adamında adayı değilim. Ben Edirne ortaklarının adayıyım, ben bütün siyasi görüşlere saygılıyım, ancak Trakya Birliği siyasi arenaya çekmeye çalışanlara da sonuna kadar karşıyım." - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trakya Birliği Siyasi Arenaya Çekmeye Çalışanlara Karşıyım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement