TÜB'ün Alt Kurul Toplantısı - Son Dakika
Yerel

TÜB'ün Alt Kurul Toplantısı

ÇOMÜ'nün de üyesi olduğu TÜB'ün 6. alt kurul toplantısı, Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde Edirne'de yapıldı.

26.01.2015 16:59  Güncelleme: 15:55

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin de üyesi olduğu Trakya Üniversiteler Birliği'nin (TÜB) 6. alt kurul toplantısı, Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde Edirne'de yapıldı.

Toplantıya ÇOMÜ'den Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Saçar, Merkez Laboratuvarı Müdürü Prof. Dr. İsmet Kaya, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Kadir Başer, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Vural, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Halil Akman ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü'nden okutman Cumali Yaşar katıldı.

Birleşimde, uzaktan eğitim ve sağlık bilimleri alanlarında ortak lisansüstü programlar geliştirilmesi, sosyal ve kültürel alanlarda üye üniversiteler arasında ortak spor müsabakaları ve konserlerin düzenlenmesi, laboratuvarlardaki analiz hizmetlerinde ortak bir fiyat belirlenmesi, laboratuvar envanterinin oluşturulması ve Balkan Kongresi'nin düzenlenmesi konularında çalışma yapıldı.

Toplantı sonrası Prof. Dr. Saçar ile diğer üye üniversitelerin rektör yardımcıları Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük'ü ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TÜB'ün Alt Kurul Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement