Trepaş, Teknolojik Yatırımlarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Trepaş, Teknolojik Yatırımlarını Sürdürüyor

Trepaş, Teknolojik Yatırımlarını Sürdürüyor

Trakya Elektrik Perakende Satış AŞ (TREPAŞ), müşteri ilişkileri, tahakkuk faturalama, tahsilat ve raporlama süreçleri için kullandığı mevcut bilişim altyapısını daha entegre, tutarlı ve efektif bir sistemle değiştirerek teknolojik yatırımlarını sürdürüyor.

29.01.2015 14:21

Trakya Elektrik Perakende Satış AŞ (TREPAŞ), müşteri ilişkileri, tahakkuk faturalama, tahsilat ve raporlama süreçleri için kullandığı mevcut bilişim altyapısını daha entegre, tutarlı ve efektif bir sistemle değiştirerek teknolojik yatırımlarını sürdürüyor.

TREPAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, TREPAŞ yetkililerinin uzun çalışmaları sonucunda, tüm dünyada enerji sektöründe lider olan SAP CRM ve IS-U alt yapısının ve danışman firma olarak da Golive Danışmanlık'ın seçimiyle genel müdürlük binasında düzenlenen toplantıyla proje başlatıldığı bildirildi.

Proje kapsamında en önemli yeniliğin müşterinin TREPAŞ'a başvurduğu ilk andan, sözleşmesinin yapılması ile enerji tedariki süreci boyunca, sözleşmesi sonlandığı ana kadar tüm yaşam döngüsünün müşteri ilişkileri tarafından 360 derece yeni bilgi sistemi altyapısıyla hızlı ve şeffaf bir şekilde takip edilebilmesi olduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu konudaki çalışmalar uzun süredir sürmekte, elektrik tüketicileri için en avantajlı kampanyalar, sözleşme seçenekleri TREPAŞ iş birimlerince oluşturulmaya çalışılmaktadır.  Başladığımız bu yeni proje ile öncelikle iş birimlerinin müşterilerimize en uygun sözleşmeyi sunabilmesi ve sözleşme sürecini en hızlı bir şekilde tamamlayabilmesi için uygun bilgi işlem altyapısını sağlamayı hedeflemekteyiz." - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trepaş, Teknolojik Yatırımlarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement