Trio Gelişim, Seda Bağcan Şife Çemberi Çalışmasıyla Açıldı - Son Dakika
Güncel

Trio Gelişim, Seda Bağcan Şife Çemberi Çalışmasıyla Açıldı

Trio Gelişim, Seda Bağcan Şife Çemberi Çalışmasıyla Açıldı

Trio Gelişim, mantra müziğinin Türkiye'deki ilk ve tek temsilcisi Seda Bağcan'ın şifa çemberi çalışmasıyla kapılarını meraklılarına açtı.

14.04.2014 12:02

Kişisel gelişim alanında İzmirli'lere yeni eğitim ve atölye programları sunmayı hedefleyen Trio Gelişim, mantra müziğinin Türkiye'deki ilk ve tek temsilcisi Seda Bağcan'ın şifa çemberi çalışmasıyla kapılarını meraklılarına açtı.

Karşıyaka'da iki katlı, bahçe içindeki bir binada hizmet verecek olan merkezin kurucu ortakları Burcu Oğuz ve Gemma Kopri, birey olmanın farkındalıkla gerçekleşebileceğini belirterek, amaçlarını, birey olma yolculuğundaki ''dostlar''ına yol arkadaşlığı yapmak ve onlara destek olmak şeklinde özetliyor.

Trio Gelişimde; Access Bars, Astroloji, Bio-Enerji, Bütünsel Kinesiyoloji, EFT, Human Design, Ho'oponopono, Melek Enerjisi, Pranayama Nefes, Refleksoloji, Reiki ve Taşlar, Shiatsu, Thai Masaj, Transformal Nefes ve Theta Healing gibi bireysel seansların yanı sıra, çocuk meditasyonu, Feng Shui ve Şiddetsiz İletişim gibi farklı çalışmalar da yer alacak.

Merkezde ayrıca, Kuraldışı, Ötesi, Aykırı ve Hit yayınevlerinin kitapları ile Nil Gün cd'leri yüzde 30 indirimle satılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Trio Gelişim, Seda Bağcan Şife Çemberi Çalışmasıyla Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement