Trump Cadde'de Tiyatro ve Konser Zamanı! - Son Dakika
Güncel

Trump Cadde'de Tiyatro ve Konser Zamanı!

Trump Cadde\'de Tiyatro ve Konser Zamanı!

Trump Cadde, sınırsız eğlenceyi ziyaretçilerine keyifle yaşatacak etkinlikleriyle tüm İstanbulluları şaşırtmaya devam ediyor.

23.04.2014 16:06

Trump Cadde'de başlayan bahar hareketi kapsamında bu hafta sonu da renkli aktiviteler ziyaretçileri bekliyor.

Altlı üstlü yerleştirilmiş, üzeri graffitilerle bezenmiş konteynerlerları ve bu konteynerların içinde Trump Alışveriş Merkezi'nin teras katında hizmet veren, 17'si yeme&içme olmak üzere toplam 25 markanın yer aldığı Trump Cadde'de 26-27 Nisan tarihlerinde keyifli aktiviteler ziyaretçileri bekliyor.

İçinden eğlence geçen Cadde'de tiyatro zamanı!

Mahşer-i Cümbüş Tiyatro Topluluğu'nun mezun olmuş son kursiyer grubu Hayal Meal, doğaçlama performanslarıyla 26 Nisan Cumartesi saat 16:30'da tüm tiyatro severlere keyifli saatler yaşatacak.

Jazz Matiz ile müzik şöleni

26-27 Nisan tarihlerinde 13:00-17:00 saatleri arasında dinleyicilere müzik şöleni yaşatacak.

Brunch eşliğinde keyifli Pazar sohbetleri…

Bahar aylarında Pazar sabahlarının vazgeçilmezi brunch sohbetleri bu hafta sonu da Trump Cadde'de ruhunuzu canlandıracak.

DJ performans ile neşeli saatler

Alışveriş ve eğlencenin İstanbul'daki yeni adresi Trump Cadde, DJ performansı ile ziyaretçilerine coşku dolu saatler vaat ediyor. Her Cuma saat 17:00 ve her Cumartesi saat 18:00'de Radyo D DJ performansı ile neşenize neşe katın.

Eğlencenin yeni adresi Trump Cadde!

Türkiye'nin ilk konteynerlı açık hava sosyal yaşam merkezi olan Trump Cadde, alışveriş ve eğlencenin İstanbul'daki yeni adresi. Limonata, Nezih Kebap, Al Fakheer, Plus Kitchen, Zouk Balık, Ranchero, Hoca'nın Yeri, Kuğu Pastanesi, Home Store Kahve, Cafe Bien Loti, Alaçatı Kumru Evi'nin aralarında bulunduğu 17 restoranı ve Fiorucci, Coca Coca Konsept, Sneakers&More, MatrakShop, BigShop, Kağıthane gibi 8 tasarım mağazasıyla Trump Cadde, sokağın özgür ruhunu, neşesini, rahatlığını yaşamak isteyenlerin kısa sürede vazgeçilmezi oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Trump Cadde'de Tiyatro ve Konser Zamanı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement