Tso'dan Ustaoğlu'na Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Tso'dan Ustaoğlu'na Teşekkür Plaketi

Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), iş adamı Köksal Ustaoğlu'na ilçe ekonomisine katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

05.04.2015 16:06

Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), iş adamı Köksal Ustaoğlu'na ilçe ekonomisine katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

TSO Başkanı Öcal Öcalan ve yönetim kurulu üyeleri, iş adamı Köksal Ustaoğlu'nu ziyaret etti.

Öcalan, burada yaptığı konuşmada, yatırım ve istihdamın önemine dikkati çekerek, TSO olarak Boğazlıyan'a yapılan ve yapılacak olan her türlü yatırımın destekçisi olduklarını söyledi.

İlçe ekonomisinin yatırım ve istihdamına katkı ve destek sağlayan iş adamlarından Köksal Ustaoğlu'na teşekkür eden Öcalan, "Gerek ilçenin tanıtımı gerekse ilçemiz ekonomisine katkısından dolayı en kalbi duygularımla teşekkürlerimi sunarım. Biz oda olarak müteşebbis üyelerimizin daima arkalarında ve destekçileri olmaya devam edeceğiz. Bu amaçla ilçemize yaptığı katkılardan ötürü tüm üyelerimizin ve meclisimizin adına odamızın plaketini Ustaoğlu'na sunmaktan onur duyuyorum" diye konuştu.

Bu plaketin bugüne kadar almış olduğu en anlamlı ödül olduğunu ifade eden Köksal Ustaoğlu, "Bu ödül bizi daha da teşvik etti. Bizler de Boğazlıyan'ın kalkınması ve gelişmesi adına her türlü fedakarlığı bundan önce olduğu gibi bundan sonra göstermenin gayreti içerisinde olacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tso'dan Ustaoğlu'na Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • cellat: yaltakcilar sizi 0 0 Yanıtla

Advertisement