TSSF Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası Kemer'de Başlıyor - Son Dakika
Güncel

TSSF Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası Kemer'de Başlıyor

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası 22-24 Eylül tarihleri arasında Antalya Kemer'de yapılacak.

21.09.2016 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Resifleri, sualtı mağaraları ve zengin canlı habitatıyla ünlü Kemer Üç Adalar'da gerçekleştirilecek şampiyonluk yarışmalarında 30 sualtı görüntüleme sporcusu 30 yardımcı dalgıcıyla birincilik için dalacaklar.

Şampiyonluk mücadeleleri fotoğraf ve video kategorilerinde yapılacak. Fotoğraf kategorisinde yarışmalar, geniş açı, modelli geniş açı, balık, makro ve konulu makro (süngerler), olmak üzere toplam 5 ayrı dalda gerçekleşecek. Fotoğraf ve video kategorilerinde 22 ve 23 Eylül'de toplam 4 ayrı dalışın yapılacağı Türkiye Şampiyonası'nda çekilen foto ve videoların en iyileri seçici kurul tarafından 24 Eylül'de değerlendirilerek şampiyonlar ve dereceye girenler belirlenecek. Ödül töreni aynı gün saat 19.00'da Kemer'deki Rose Residence Beach Hotel'de gerçekleştirilecek.

TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, katılan bütün sporculara başarılar dilerken, organizasyon hazırlığında emeği geçen herkese teşekkür etti. Doç. Dr. Özen, şampiyonluk mücadelelerinin ülkemizin sualtı zenginliğini bir kez daha gözler önüne sereceğine dikkat çekti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TSSF Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası Kemer'de Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement