Tuba Büyüküstün Roma Yolcusu! - Son Dakika
Güncel

Tuba Büyüküstün Roma Yolcusu!

Tuba Büyüküstün Roma Yolcusu!

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in rol aldığı, Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olan Kara Para Aşk ekibi bu hafta Roma'ya gidiyor.

08.10.2014 13:50  Güncelleme: 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarihi güzellikleriyle öne çıkan İtalya'nın Roma şehrinde geçecek sahneler için hazırlıklarını tamamlayan Kara Para Aşk ekibi önümüzdeki günlerde yola çıkacak. Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümünde, kara para aklamak için Roma'ya giden Elif'in heyecan dolu sahneleri Roma'nın büyüleyici güzelliğiyle ekrana gelecek.

Tuba Büyüküstün'ün canlandırdığı Elif karakterinin havaalanında geçen sahneleri ise geçtiğimiz günlerde Atatürk Havalimanı'nda tamamlandı
.
ÖMER GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILIYOR!

Kara Para Aşk'ın heyecan dolu yeni bölümünde Ömer, amiri Ali ile girdiği tartışma sonucunda görevinden uzaklaştırılacak. Tayyar'ın oyunuyla açığa alınan Ömer, hayatını adadığı mesleğinden uzaklaştırıldığı için Tayyar ve Ali'yi yakalatmak için yemin edecek.

Metin'i yakalamak için gizli bir operasyon yürüten Elif, Ömer ve Sami, dizinin bu akşam yayınlanacak olan bölümünde Roma için son hazırlıklarını yapacaklar. Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı bölümde; Ömer ve Sami'nin yaşayacağı gerilim Ömer'in Roma biletini tehlikeye atacak.

Ömer, Roma'ya gidebilecek mi?, Elif, kara para aklama görevinde Metin'i suç üstü yakalatmayı başarabilecek mi?

Ay Yapım imzalı Kara Para Aşk, heyecan dolu yeni bölümüyle 8 Ekim Çarşamba günü saat 20:00'da ATV ekranlarında..

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tuba Büyüküstün Roma Yolcusu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement