Tuba Büyüküstün ve Eşinden Kötü Haber - Son Dakika
Magazin

Tuba Büyüküstün ve Eşinden Kötü Haber

Rol arkadaşlığını ilişkiye döndürüp evlilik kararı alan Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak cephesinde ayrılık dedikoduları dolaşıyor.

29.09.2014 11:36  Güncelleme: 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rol aldıkları 'Gönülçelen' dizisindeki rol arkadaşlığını ilişkiye döndürüp evlilik kararı alan Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak cephesinde ayrılık dedikoduları var.

EVLİLİKLERİNİ BİTİRME NOKTASINA GELDİLER

Aralarının bir hayli açık olduğu konuşulan çiftin evliliklerini bitirme noktasına geldiği iddia ediliyor. Büyüküstün iddialar öncesinde arasının açık olduğu eşi Onur Saylak olmadan ikizleri Maya ve Toprak'ı yanına alarak annesinin Bodrum'daki yazlığının yolunu tutmuştu.

Büyüküstün, önceki senelerde eşi Onur Saylak'ı yanından ayırmadığı bilinirken yalnız tatil yapması ortaya atılan iddiaları güçlendirdi.

İTALYA'YA ÇEKİME GİDİYOR

Tuba Büyüküstün, rol aldığı 'Kara Para Aşk' dizisinin çekimleri için İtalya'ya gidiyor. Bayram tatilinde İtalya'da geçirecek olan Büyüküstün, ikiz kızları Maya ve Toprak'ı da yanında götürecek.

KIZLARINA VİZE ALMAYA ÇALIŞIYOR

Onur Saylak ise eşi Büyüküstün'e ve kızlarına eşlik etmeyecek. Saylak'ın bayramda eşi Büyüküstün ve kızlarının yanına gidip gitmeyeceği merak konusu oldu.

Tuba Büyüküstün ve Eşinden Kötü Haber
Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Tuba Büyüküstün ve Eşinden Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement