Tuğçe, Yalova'da Köy Hayatı Yaşıyor - Son Dakika
Magazin

Tuğçe, Yalova'da Köy Hayatı Yaşıyor

Manken Tuğçe Güder Eşi Uğur Karas ile Birlikte İstanbul'u Terk Ederek, Yalova'ya Yerleşti....

18.05.2009 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANKEN TUĞÇE GÜDER EŞİ UĞUR KARAS İLE BİRLİKTE İSTANBUL'U TERK EDEREK, YALOVA'YA YERLEŞTİ....

Güder; kerpiçten yapılan ekolojik köy evinde oturuyor, kendi yetiştirdiği sebze ve meyveleri yiyor

2005 Best Model birincisi Tuğçe Güder, yeni bir hayata adım attı.

Geçen yıl işadamı Uğur Karas ile evlenen melez manken, bir ay önce İstanbul'u terk ederek Yalova'ya taşındı. Güder, bu şehre yerleşme nedeninin eşinin yıllardır üzerinde çalıştığı ekolojik evlerden oluşan 'Masalköy' isimli proje olduğunu söyledi ve ekledi:

ENERJİ ÜRETİYOR

'Eşim, Türkiye'de ilk devekuşu çiftliğini kuran kişi. O tam bir çevre ve hayvan dostudur. Yıllardır köy hayatının hüküm süreceği bir site kurmak istiyordu. Sonunda hayalini gerçekleştirmek için kolları sıvadık. 'Masalköy' adını verdiğimiz toplam 30 evden oluşacak bir projenin inşaasına başladık.

Yalova'ya bağlı Safranköy civarında hayata geçirdiğimiz projenin konsept evini bitirdik, biz de hemen buraya taşındık. Artık İstanbul'a sadece işim olduğu zaman gidip geliyorum.' Tuğçe Güder, birer dönümlük araziler üzerinde inşa edilecek her evin kerpiçten ve maden ocaklarından getirilen taşlarla yapılacağını belirtti: 'Her şey doğal. Hatta burada enerjimizi kendimiz üretecek, atık sularımızı bile temizledikten sonra doğaya dönüşümünü sağlayacağız.' TUĞÇE GÜDER İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin Tuğçe, Yalova'da Köy Hayatı Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement