Tükeniş Aziz" - Son Dakika
Spor

Tükeniş Aziz"

Tükeniş Aziz"

ERMAN TOROĞLU - SABAHMaçın sonuna doğru "Yönetim istifa" diyen kulübün taraftarları Fenerbahçe taraftarları. 18 sene aynı başkanı ısrarla seçen kulübün kongre üyeleri Fenerbahçeliler.

23.02.2017 09:35

ERMAN TOROĞLU - SABAH



Maçın sonuna doğru "Yönetim istifa" diyen kulübün taraftarları Fenerbahçe taraftarları. 18 sene aynı başkanı ısrarla seçen kulübün kongre üyeleri Fenerbahçeliler.Mutlak suretle dün geceki maçın sorumlusu da bu Futbol Federasyonu olacaktır, bu MHK olacaktır.



Bu Disiplin ve Tahkim Kurulu olacaktır. Utanmasalar, sıkılmasalar salı günü bu beyanatı verirler. Ben ne söyleyeceklerini tahmin ediyorum: Vatan, millet, Cumhuriyet. Çünkü bir Cumhuriyet onlarda var. Bizde yok. Bizimki Türkiye Cumhuriyeti....



ERMAN ÖZGÜR - FANATİK



Maç öncesinde birçok detayı hesap edebilirsiniz futbolda. Taktik, strateji, oyuncu seçimi ya da maçın içinde yapacağınız hamleler... Ama hesap edemeyeceğiniz en önemli detay bireysel hatadır. ve bu hatayı en tecrübeli vesavunma lideri kabul edeceğiniz Skrtel yapınca maçın zorluk seviyesi bir anda 2 seviye birden yükseldi. Sonuçta Fenerbahçe elenmiş olabilir ama bu maçın etkilerini lige taşırsa zaten iyi gitmeyen işler sezon sonuna kadar işkenceye dönüşebilir.



SERDAR ALİ ÇELİKLER - HABERTÜRK



- Evinde oynuyorsun, saat 15: 00'te şahane bir havada stadında satılan bilet sayısı 500...

- Takım ceza sahasından ilk şutunu 76'da Fernandao ile bulmuş, sonraki 84 ve 90+1'de o kadar...

- Ozan ve Mehmet Topal 2 kere 3-4 rakip arasından dripling yapabilmiş az sayıdaki taraftar bir haa-huu yapmış...

- Advocaat artık kesin olarak dönmek istiyor. Takımı bırakmak istiyor, belli. O zaman durduğu hata...

- Artık futbol dünyasında sözü de geçmeyen, kimsenin iplemediği bir başkan profili...

- Eh o zaman bu dizinin adı, DİRİLİŞ ERTUĞRUL olamayacağına göre olsa olsa TÜKENİŞ AZİZ'dir!



GÜRCAN BİLGİÇ - FOTOMAÇ



Sorun elenmekte değil, bu durumları defalarca yaşadı Fenerbahçe. Üstelik elenen takımın alkışlanarak soyunma odasına gönderildiği birçok maç da oldu. Ama Fenerbahçe seyircisini tribünlerden uzaklaştıran, ya da maç devam ederken "istifa" diye bağırtan dinamiklere bakıldığında, gerçek sorun bulunacak.Yoksa, Moussa Sow kalede kaleci bile yokken topa hınç içinde olmadan, akıllıca vursa, Fenerbahçe turu geçecek, herkes önüne bakacak, 'kurada kim çıkacak' diye bekleyecekti. veya Skrtel topu rakibe değil de kendi arkadaşına atabilse ilk yarı bittiğinde hâlâ tur ümidi korunacaktı..



UĞUR MELEKE - HÜRRİYET



Liverpool'dan ayrıldığında Skrtel için yazılanlar fenaydı: "Uçan kafalarına, korner gollerine aldandık; yıllarca savunmamızın belini doğrultamadık. Türkiye'den verilen 5 milyon inanılmaz". Kritik maçlardaki kritik hatalarına bakınca İngilizler haklı çıkıyorlar galiba.



MEHMET DEMİRKOL - FANATİK



Fenerbahçe topa sahip olduğu oyunlarda sorun yaşıyor. Hiçbir büyük takımı tanımlayamayacağınız şekilde. Çünkü top bir oyuncunun ayağındayken ona oyunun hangi bölgesinde olursa olsun hareketli pas opsiyonları yaratamıyor. Basit top kaybına açık bir ekip haline geliyor. Oyun kurulumunda bile... Hemen her rakip hoca Kjaer'e markaj yapıp onun oyunu kurmasını engelliyor. Skrtel'i boş bırakıyorlar. Çünkü Kjaer risk alan oyuncu değil. Pas opsiyonu yoksa vuruyor. İcap ederse taça. Skrtel öyle değil. Sıkışık bölgeye de pası atıyor. Yapınca da top kaybı. ve bu kez gol.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Tükeniş Aziz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement