Tüketici Hakları Bürosu Taşındı - Son Dakika
Yerel

Tüketici Hakları Bürosu Taşındı

Tüketici Hakları Bürosu Taşındı

Altınordu Kaymakamlığı Tüketici Hakları Bürosu vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için yeni binasına taşındı.

14.11.2014 14:36  Güncelleme: 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu Kaymakamlığı Tüketici Hakları Bürosu vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için yeni binasına taşındı.

Mevcut Altınordu Kaymakamlığı binasında hizmet veren Tüketici Hakları Bürosu vatandaşlara daha hızlı ve verimli hizmet verebilmek amacıyla Akyazı Mahallesi'nde yer alan yeni hizmet binasına taşındı. Daha önce Altınordu Kaymakamlık binasında hizmet veren Altınordu Kaymakamlığı Tüketici Hakları Bürosu, çalışma alanının kısıtlı olması ve işlem gören dosyaların arşivlenmesinden kaynaklı nedenlerden dolayı Akyazı Mahallsi'nde kendilerine tahsis edilen binanın 3. katında hizmet vermeye başladı.

6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'un tüketiciye yeni haklar vermesiyle başvuru sayısında artış yaşandığı belirtildi. Özellikle dosya masraflarının geri alınmasına yönelik dilekçelerin daha fazla olduğu, başvuru sayısının 17 bin 500 e ulaştığı Altınordu Kaymakamlığı Tüketici Hakları Bürosu bu yoğunluğu ve tüketici başvurularını sonuca bağlamak için yeni hizmet binasına taşındı.

Ayrıca Altınordu Kaymakamlığı Tüketici Hakları Bürosu'na başvurulan 17 bin 500 dilekçeden, 3 bini aşkını karara bağlandı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tüketici Hakları Bürosu Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement