Tüketici Ödülü Eskişehir'in - Son Dakika
Yerel

Tüketici Ödülü Eskişehir'in

Tüketici Ödülü Eskişehir\'in

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından verilen 17. Geleneksel Tüketici Ödülü’nü, Radyo-Televizyon dalında Kanal 26’da yayınlanan, TÜKODER Eskişehir Şube Başkanı, Sülahi Özalp ve Başkan Yardımcısı Burcu Öztürk’ ün hazırlayıp ve sunduğu Tüketirken programı aldı.

11.04.2014 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından verilen 17. Geleneksel Tüketici Ödülü'nü, Radyo-Televizyon dalında Kanal 26'da yayınlanan, TÜKODER Eskişehir Şube Başkanı, Sülahi Özalp ve Başkan Yardımcısı Burcu Öztürk' ün hazırlayıp ve sunduğu Tüketirken programı aldı.

Ödül sahiplerine ödülleri Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı tarafından verildi. Tüketici bilincinin geliştirilmesi, tüketicilerin yasal haklarını kullanmaları konusunda özendirilmesi, tüketici haklarına, tüketici talep ve tercihlerine duyarlı firmalar ile tüketicinin korunması konusunda kamuoyunu bilgilendirici ve bilinçlendirici yayınlara yer veren yayın kuruluşlarının teşvik edilmesi ve tüketicinin korunması ile ilgili bilimsel çalışmaların özendirilmesi amacıyla, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından "Geleneksel Tüketici Ödülleri" düzenleniyor. Bu ödüller; "Radyo - Televizyon Program Ödülü, Yazılı Basın Tüketici Köşesi Ödülü, Bilinçli Tüketici Ödülü, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunu'nun Uygulanmasında Başarılı Kuruluş Ödülü, Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü, Bilimsel Çalışma Ödülü, Hizmet Ödülü" olmak üzere 7 dalda veriliyor. Geleneksel tüketici ödülleri kapsamında Kanal 26 Televizyonu'nda yayınlanan "Tüketirken" adlı program Radyo -Televizyon dalında ödül aldı.

TİCARET İL MÜDÜRÜ TEBRİK ETTİ

Eskişehir Ticaret İl Müdürü Reşat Bağcı, ulusal çapta yapılan bir yarışmada tüketici bilincinin yüksek olduğu Eskişehir'in böyle bir ödüle layık görülmesinin kendilerini çok memnun ettiğini kaydetti. Bağçı, "Bu münasebetle başta TÜKODER Başkanı Sülahi Özalp ve ekip arkadaşları olmak üzere Kanal 26 Televizyonu yetkililerine, tüketicilere verdikleri hizmetlerden dolayı tüm tüketiciler adına kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tüketici Ödülü Eskişehir'in - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement