TÜKODER Eskişehir Şubesi'ne "Radyo Televizyon Programı Ödülü" - Son Dakika
Yerel

TÜKODER Eskişehir Şubesi'ne "Radyo Televizyon Programı Ödülü"

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Eskişehir Şubesi tarafından hazırlanan televizyon programı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl 17'ncisi düzenlenen "Geleneksel Tüketici Ödül Töreni"nde, ödüle layık görüldü.

11.04.2014 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Eskişehir Şubesi tarafından hazırlanan televizyon programı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl 17'ncisi düzenlenen "Geleneksel Tüketici Ödül Töreni"nde, ödüle layık görüldü.

Derneğin Şube Başkanı Sülahi Özalp ile Başkan Yardımcısı Burcu Öztürk'ün hazırlayıp, sunduğu ve Eskişehir'de yerel bir televizyon kanalında yayınlanan "Tüketirken" programı, söz konusu etkinlikte, "Radyo Televizyon Programı Ödülü"ne değer bulundu.

Eskişehir Ticaret İl Müdürü Reşat Bağcı, dernekteki toplantıda yaptığı konuşmada, söz konusu törende ulusal çapta 7 dalda ödül verildiğini belirtti.

Tüketici bilincinin yüksek olduğu Eskişehir'in de ödüle layık görülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bağcı, programı hazırlayan Özalp ve ekibini kutladı.

Özalp ise ödülü, Eskişehir ve tüketiciler adına aldıklarını ifade ederek, başta tüketiciler olmak üzere programda emeği geçenlere teşekkür etti. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TÜKODER Eskişehir Şubesi'ne 'Radyo Televizyon Programı Ödülü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement