Tunceli'de "El Ele Çocuk" Projesi - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de "El Ele Çocuk" Projesi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, "El Ele Çocuk" projesi kapsamında Burmageçit köyünde kütüphane oluşturulduğu bildirildi.

03.05.2016 15:00

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, "El Ele Çocuk" projesi kapsamında Burmageçit köyünde kütüphane oluşturulduğu bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, El Ele Çocuk Projesi kapsamında Tunceli'deki eğitim gönüllüleri ve köy muhtarının da katkılarıyla Burmageçit İlkokulunda oluşturulan kütüphanenin hizmete açıldığı belirtildi.

Okuma ve ders kitapları, zeka oyunları, bilgisayar, yazıcı ile öğrencilerin hizmetine sunulan kütüphanenin, okul öğrencileri tarafından sevinçle karşılandığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanması, bu alışkanlığı kalıcı hale getirmesi, sınıf dışında ders çalışabileceği ortamların yaratılması, satranç gibi zeka oyunları oynayıp kaliteli zaman geçireceği kütüphanelerin oluşturulması müdürlük olarak üzerinde hassasiyetle durduğumuz bir konudur. Hiçbir okulumuzun kütüphanesiz kalmaması için çalışmalarımız devam edecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tunceli'de 'El Ele Çocuk' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement