Tunceli'deki Sodes Projeleri - Son Dakika
Yerel

Tunceli'deki Sodes Projeleri

Tunceli'de dört okula "Renklerin ve Hayallerin Peşinde" projesi kapsamında müzik, gençlik ve kütüphane odaları oluşturulacak.

07.01.2016 12:07

Tunceli'de dört okula "Renklerin ve Hayallerin Peşinde" projesi kapsamında müzik, gençlik ve kütüphane odaları oluşturulacak.

SODES Projeleri kapsamında Tunceli Valiliği koordinasyonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanarak destek almaya hak kazanan "Renklerin ve Hayallerin Peşinde" projesi kapsamında dört okulda gençlik odaları oluşturulacak.

Tunceli Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "Toplam 186 bin 600 lira bütçeye sahip olan proje kapsamında, Tunceli Anadolu Lisesi, Dersim Anadolu Lisesi, Türk Telekom Fen Lisesi ve Atatürk Anadolu Lisesi pansiyonlarında müzik, gençlik ve kütüphane odaları oluşturulması hedefleniyor" denildi.

Gerekli çalışmaların başlatıldığı belirtilen açıklamada, "Gençlik odaları için oturma grupları ve sehpa alımı yapıldı. Müzik odalarında gerçekleştirilecek bağlama ve gitar kursları için 40 bağlama, 40 gitar, 4 nota tahtası, 20 nota sehpası, 12 bağlama ve 12 gitar standı alınarak odalar hazır hale getirildi" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tunceli'deki Sodes Projeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement