Tunceli Valiliği: Terör Örgütü Erzincan Yolunu Kesip Araç Yaktı - Son Dakika
Güncel

Tunceli Valiliği: Terör Örgütü Erzincan Yolunu Kesip Araç Yaktı

Tunceli Valiliği: Terör Örgütü Erzincan Yolunu Kesip Araç Yaktı

Tunceli-erzincan Karayolu, dün gece bir grup PKK'lı tarafından kesildi 4 araç ateşe verildi.

14.05.2016 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli-erzincan Karayolu, dün gece bir grup PKK'lı tarafından kesildi 4 araç ateşe verildi. Tunceli Valiliği, "Bölücü terör örgütü tarafndan Tunceli- Erzincan karayolu Tarlabaşı mevkiinde kesilip araçlar yakılmıştır" denildi.

Tunceli-Erzincan karayolunu dün saat 21.00'de kesen bir grup PKK'lı durdurdukları araç şöförlerine örgüt propagandası yaptıktan sonra karayolu çift yönlü tamamen kapatmak için 2 TIR ile 2 otomobili yaktı. Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"13 Mayıs 2016 günü  bir grup bölücü terör örgütü mensubu  tarafından Tunceli-Erzincan karayolunun Tarlabaşı Mevkii'nde kısa süreli yol kesilip, araçlar durdurularak  yakılmıştır. Örgüt mensupları daha sonra bölgeden kaçarak uzaklaşmışlardır. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmamıştır. Olayın öğrenilmesine müteakip Tunceli-Erzincan karayolu çift taraflı olarak trafiğe kapatılmış olup, gerekli emniyet tedbirleri alınmıştır. Güvenlik güçlerimiz; bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla çalışmalarına aralıksız devam etmektedir." - Tunceli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli Valiliği: Terör Örgütü Erzincan Yolunu Kesip Araç Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement