Turgut: "Silifke'de Hizmet Almayan Mahalle Kalmayacak" - Son Dakika
Yerel

Turgut: "Silifke'de Hizmet Almayan Mahalle Kalmayacak"

Turgut: "Silifke\'de Hizmet Almayan Mahalle Kalmayacak"

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Başkan Yardımcıları ve mahalle muhtarıyla birlikte Saray Mahallesine gerçekleştirdiği ziyarette, vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.

04.11.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Başkan Yardımcıları ve mahalle muhtarıyla birlikte Saray Mahallesine gerçekleştirdiği ziyarette, vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.

Mahalle Muhtarı Serkan Akyatan ile birlikte bölgeyi gezen Başkan Turgut, Meryem Söylemez isimli bir vatandaşı da evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Şehir merkezinde düzenlediği esnaf ve ev ziyaretlerinin yanında, çevre mahallelerde ki vatandaşların istek ve sorunlarını da yerinde dinleyip tespit ettiklerini ve Silifke'nin 88 mahallesiyle bir bütün olduğunu ifade eden Başkan Turgut, görev yaptıkları süre içerisinde hizmet almayan hiçbir mahallenin olmayacağını vurguladı.

Saray Mahallesi'nde asfaltlama, parke, yol, park ve diğer eksiklikleri yerinde inceleyen Başkan Turgut, "Mahallemizde eksiklikleri ve program dahilinde yapacak olduğumuz çalışmalarımızı yerinde inceleyerek, vatandaşlarımızla sohbet etme imanı bulduk. Şu anda ilçemizde 20 farklı noktada ekiplerimiz çalışıyor. Vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layık. Ben ve ekibim tüm hemşehrilerimizin emrindeyiz. Çalışmalarımız mevsim şartları el verdiği sürece devam edecektir" dedi.

Silifke ve mahallelerinde Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Saray Mahallesi Muhtarı Serkan Akyatan, "Başkanım bir ilçe belediyesi ve birde büyükşehir belediyesi oldu. Burada vatandaşlarımız neyi nereden isteyeceğini bilmiyordu. Hangi hizmeti kim yapacak bilmiyorduk. Sizlerin yapmış olduğu ziyaretler ve bizleri bu konuda bilgilendirmenizle artık hangi hizmeti nereden isteyeceğimizi öğrenmiş olduk. Belediyemizin özellikle kırsal mahallelerde yaptığı hizmetleri çok beğeniyoruz. Gerçekten kendi görevleri bünyesinde ciddi çalışmalar ortaya koyuyor. İnşallah mahallelerimize de diğer sosyal ve kültürel hizmetleri kazandırmaya devam edeceksiniz. Şahsınıza ve ekibinize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turgut: 'Silifke'de Hizmet Almayan Mahalle Kalmayacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement