Turgutlu Gazi İçin Saygıya Durdu - Son Dakika
Yerel

Turgutlu Gazi İçin Saygıya Durdu

Turgutlu Gazi İçin Saygıya Durdu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 77’nci yılında tüm yurtta olduğu gibi Turgutlu’da da saygıyla anıldı.

10.11.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 77'nci yılında tüm yurtta olduğu gibi Turgutlu'da da saygıyla anıldı. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de 50. Yıl Tören Anıtı'nda gerçekleştirilen anma töreninde, manevi huzuruna çelenk sunarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet, minnet ve özlemle andı.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 77'nci yıl dönümü dolayısıyla gerçekleşen anma törenine katılarak, Ata'nın manevi huzurunda saygı durdu. 50. Yıl Tören Alanı'nda yapılan anma törenine Başkan Şirin'in yanı sıra Kaymakam Uğur Turan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Emre, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçemen, İlçe Jandarma Komutanı Levent Türker, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Anıta çelenk koyma törenin ardından tüm Turgutlu'da saat 09.05'te çalan sirenin ardından 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile anma töreni sona erdi. Resmi tören programının ardından Başkan Şirin, Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda Senem Aka Anadolu Lisesi'nin düzenmiş olduğu oratoryoya katıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turgutlu Gazi İçin Saygıya Durdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement