Turizm Haftası - Son Dakika
Yerel

Turizm Haftası

Turizm Haftası

Uşak Kültür ve Turizm Müdürü Arıtürk: "İlimiz sahip olduğu tarihi, kültürel ve turistik potansiyele rağmen arzu edilen noktada bir turizm şehri olamadı"

15.04.2014 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Kültür ve Turizm Müdürü Şerif Arıtürk, kentin sahip olduğu tarihi, kültürel, turistik potansiyele rağmen arzu edilen bir turizm şehri olamadığını belirtti.

Turizm Haftası nedeniyle Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Uşak Kültür ve Turizm Müdürü Arıtürk, burada yaptığı konuşmada, kentin turizm potansiyelinin yeteri kadar kullanılamadığını söyledi.

Turizm sektörünün ülke genelinde geliştiğini, yabancı turist sayısındaki artışın dikkat çekici olduğunu ifade eden Arıtürk, "İlimiz sahip olduğu tarihi, kültürel ve turistik potansiyele rağmen arzu edilen noktada bir turizm şehri olamadı. Uşak'ın turizm sektöründeki eksikliklerini tespit etmek ve gidermek gerekli. Turizm potansiyelimizin tanıtılması, iyi bir şekilde pazarlanması için her birimize görev düşüyor" dedi.

Konuşmanın ardından, ilk, orta ve liselerde düzenlenen "turizm" konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verdi. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Turizm Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement