Turizm Haftası Düzce'de Coşkulu Başladı - Son Dakika
Yerel

Turizm Haftası Düzce'de Coşkulu Başladı

Turizm Haftası Düzce\'de Coşkulu Başladı

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Düzce’de de çeşitli programlar düzenlendi.

15.04.2014 14:45

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Düzce'de de çeşitli programlar düzenlendi. Turizm Haftası başlangıcı için Ticaret Lisesi ile Anıtpark Turizm Yürüyüşü yapıldı. Yürüyüş renkli görüntülere sahne oldu.

15-22 Nisan Turizm Haftası Düzce'de de kutlanmaya başladı. İlk olarak turizm yürüyüşü yapıldı. Ticaret lisesi ile Anıtpark arasında Mehter Takımı eşliğinde yapılan yürüyüşte renkli görüntüler ortaya çıktı. Off-Road, paintball, rafting ekiplerinin katıldığı yürüyüşe atlılar ve bisikletlilerde eklenince vatandaşlar yürüyüşe ilgi gösterdiler.

Anıtpark'ta sona eren yürüyüşün ardından İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, Atatürk Anıtı'na çelen bıraktı. Daha sonra Kız Meslek Lisesi öğrencileri Yığılca yöresine ait halk oyunu gösterisini sundular. Burada bir konuşma yapan Özcan Budak, Düzce'nin turizm cenneti olduğunun altını çizerek "Düzce'de ne ararsanız var. Bu sebeple bizim bahane üretmeye hakkımız yok. Valilik, belediye, sivil toplum örgütleri ile el ele vererek Düzce'nin turizm alanında gelişmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise, Düzce'yi önemli projelerle Dünya'ya tanıtacaklarını ifade ederek "Düzce'nin bir kongre merkezi olması için elimizden geleni yapacağız. Düzce'ye bir medya merkezi kuracağız. Ayrıca film ve dizilerin çekileceği bir plato oluşturacağız. Bu Düzce için bakıldığında küçük yatırımlar olabilir ama çok önemli yatırımlar olacak" ifadelerini kullandı.

DİVAPAN'A PLAKET

Konuşmaların ardından Düzce'de Kültür ve Turizme katkılarından dolayı DİVAPAN Genel Müdürü Hakan Zengin'e plaket takdim edildi. Turizm Haftası'nın değişik etkinliklerle kutlanmaya devam edeceği bildirildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turizm Haftası Düzce'de Coşkulu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement