Türk Bilardocular US Open (Amerika Açık) 9 Top Şampiyonası'nda... - Son Dakika
Güncel

Türk Bilardocular US Open (Amerika Açık) 9 Top Şampiyonası'nda...

Türk Bilardocular US Open (Amerika Açık) 9 Top Şampiyonası\'nda...

Uğur DEMİRKIRDI-DHA 90 yıllık US OPEN tarihi boyunca ilk defa 2 Türk oyuncu bilardo sporunun Pool 9 Top disiplininde dünyanın en iyi oyuncuları ile yarışacak.

26.10.2015 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uğur DEMİRKIRDI-DHA

90 yıllık US OPEN tarihi boyunca ilk defa 2 Türk oyuncu bilardo sporunun Pool 9 Top disiplininde dünyanın en iyi oyuncuları ile yarışacak.

Türk sporcular Onur Yıldırım ve Melih Dağaş US Open organizatöründen aldıkları davet ile geçtiğimiz günlerde Amerika'ya gittiler .

Başta BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ olmak üzere PHİLİPS Televizyonları ve 3d bilardo oyunu olan POOLELİTE firmaları sporculara sponsorluk yaparak türk bilardosu için tarihi olan bu organizasyona destek verdiler.

Bu sene Amerika'nın Virginia eyaleti Norfolk City'de gerçekleşecek şampiyona bugün 128 sporcunun katılımı ile başlarken 30 Ekim'de son bulacak.

80.000 $ ödülün dağıtıldığı Pool Bilardo disiplinin en zor turnuvası olarak gösterilen US OPEN'a Dünya şampiyonluğu yaşamış efsane isimler Filipinli EFREN REYES, Amerikalı EARL STRİCLAND ve SHANE VAN BOENİNG, Finlandiyalı MİKA İMMONEN, Çinli LEE VAN CORTEZA ve Ko Pin Yi, Alman THORSTEN HOHMANN ve RALF SOUQUET, Hollandalı NİCK VAN DEN BERG ve NİELS FEİJEN ile birlikte daha bir çok ünlü isim katılıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türk Bilardocular US Open (Amerika Açık) 9 Top Şampiyonası'nda... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement