Türk Eğitim-Sen Üyeleri Eylem Yaptı - Son Dakika
Güncel

Türk Eğitim-Sen Üyeleri Eylem Yaptı

Sendika üyeleri, daha önce ilçe milli eğitim müdürlükleri ve kaymakamlıkların verdiği teşekkür ve takdir belgelerini yaktı.

28.08.2014 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Eğitim-Sen üyeleri, okul yöneticileri değerlendirme süreci sonunda bazı müdürlerin görevden alınmasını protesto etti.

Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplanan Türk Eğitim-Sen üyeleri, çeşitli sloganlar atarak, dövizler taşıdı.

Grup adına konuşan Türk Eğitim-Sen İstanbul 3 No'lu Şube Başkanı Ali İhsan Hasanpaşaoğlu, şunları söyledi.

"Okul yöneticilerini değerlendirme süreci sona erdi. Okul müdürlerinin puanları açıklandı. İstanbul ilinde 1477 kurum müdürü değerlendirmeye alınmış, 690 kişi 75 puan üzeri not verilerek yerlerinde kalmışken tam 787 kurum müdürü sözde başarısız sayılarak görevden alınmışlardır. Ümraniye ilçesinde de durum bundan farklı değildir. Değerlendirmeye alınan 53 okul müdürünün 28'i sözüm ona yetersiz bulunarak okul müdürlüğü görevlerine  son verilmiştir. Türk Eğitim Sen üyesi olan değerlendirmeye giren 13 okul müdürümüzden 11'ine yetersiz puan verilerek elenmeleri sağlanmıştır."

Açıklamanın ardından sendika üyeleri, ilçe milli eğitim müdürlükleri ve kaymakamlıkların kendilerine verdikleri teşekkür ve takdir belgelerini yaktı.

Gruptakiler, açıklamanın ardından dağıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Eğitim-Sen Üyeleri Eylem Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement