Türk Halk Müziği konseri - - Son Dakika
Güncel

Türk Halk Müziği konseri -

Türk Halk Müziği konseri -

Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu, Nevruz Bayramı etkinlikleri kapsamında Muş'ta konser verdi.

23.03.2014 13:48

Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu, Nevruz Bayramı etkinlikleri kapsamında Muş'ta konser verdi.

Kültür merkezinde Nevruz Bayramı etkinlikleri kapsamında Ankara Devlet Türk Halk Müziği sanatçıları tarafından verilen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Hayrettin Çetin, bundan sonra bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek, "İlimizde çetin geçen bir kışın ardından Nevruz Bayramı kapsamında Türk Halk Müziği sanatçıları tarafından sergilenen konser, vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi gördü. Tekrar gelmeleri yönünde talepte bulunduk. Bu etkinliklerin sürekli olması bakamından çalışmalarımız devam ediyor. Çünkü çok yoğun bir talep var. Önümüzdeki dönemlerde daha değişik etkinlikler yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Ankara Devlet Türk Halk Müziği Müdürü ve Ses Sanatçısı Hasan Öztürk ise bu yıl Nevruz kutlamaları kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 45 İlde etkinliklere katılmak üzer sanat birimlerinin görevlendirdiğini söyledi.

Kültür merkezinde düzenlenen etkinliği Vali Vedat Büyükersoy ile eşi Zehra Kadriye Büyükersoy, Emniyet Müdürü Faik Aksu, bazı kurum müdürleri ve vatandaşlar izledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Halk Müziği konseri - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement