Türk Hava Kurumu'nda Değişim Rüzgarları - Son Dakika
Güncel

Türk Hava Kurumu'nda Değişim Rüzgarları

Olağanüstü Genel Kurulu’nu yaparak yeni yönetimini seçen Türk Hava Kurumu’nda bir ilk yaşanacak.

21.10.2015 12:00

Olağanüstü Genel Kurulu'nu yaparak yeni yönetimini seçen Türk Hava Kurumu'nda bir ilk yaşanacak.

Mustafa Kemal Atatürk tarafından temelleri atılan Türkiye'nin en köklü sivil-sportif havacılık kurumu olan Türk Hava Kurumu, 11 Ekim 2015'te Olağanüstü Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Genel başkanlığa Kürşat Atılgan'ın seçildiği Genel Kurul'da verilen birlik ve beraberlik mesajlarının yankıları devam ederken, Kurum tarihinde bir ilk yaşanacak. İş başı yapan yeni yönetim, Anıtkabir'deki protokol törenine ve geleneksel olarak düzenlenen yönetim yemeğine bir önceki genel başkan ve yönetim kurulunu da davet etti.

THK Derneği ve THK Vakfı başkanlarının farklı kişiler olması nedeniyle uzun zamandır yönetim sorunları yaşanıyordu. Yeni Genel Başkan Kürşat Atılgan'ın aynı zamanda THK Vakfı'nın da başkanı olması nedeniyle olağan sürece geri dönülmüş oldu.

"ZAMAN BİRLİK OLMA ZAMANI"

Yeni yönetimin verdiği birlik mesajlarıyla oluşan dostluk havası, ulusal havacılık camiası tarafından uzun zamandır özlenen tabloyu ortaya çıkardı. Bu tablonun en çarpıcı örneği Anıtkabir'de yaşanacak. 22 Ekim günü saat 11.15'te Anıtkabir'de gerçekleştirilecek törene THK'nın yeni ve bir önceki yönetimi beraber katılacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türk Hava Kurumu'nda Değişim Rüzgarları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement