THK'dan Muhtarlara Çanta ve Fitre Zarfı - Son Dakika
Yerel

THK'dan Muhtarlara Çanta ve Fitre Zarfı

THK\'dan Muhtarlara Çanta ve Fitre Zarfı

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Türk Hava Kurumu Şubesi, mahalle muhtarlarına yaptıkları hizmetlerinden dolayı çanta hediye etti.

03.07.2014 09:52  Güncelleme: 09:48

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Türk Hava Kurumu(THK) Şubesi, mahalle muhtarlarına yaptıkları hizmetlerinden dolayı çanta hediye etti. Mahalle muhtarlarına Ramazan ayı dolayısıyla fitre zarflarını da teslim edildi.

Korkuteli Şube Başkanı Mehmet Karaca, muhtarlar ve vatandaşların THK'ya çok önem verdiklerini belirterek, "Mahalle muhtarları bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor.THK'ya verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Ramazan ayının başlamasıyla onlara çanta ile fitre toplama zarflarını teslim ediyoruz. Bizim atalarımızdan bu zamana gelen en önemli olgu yardımlaşmadır. Dinimizde de yardımlaşma vardır" dedi.

Türk Hava Kurumu(huh (THK), eğitim, savunma, ekonomik ve sosyal faaliyetleri ile askeri ve sivil havacılığa katkıda bulunduğunu da sözlerine ekleyen Karaca, "THK toplanan fitre, zekat ve kurban derileri ve hayırsever vatandaşların bağışlarıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Daha çok destek, daha çok hizmet demektir. Bu kapsamda bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel THK'dan Muhtarlara Çanta ve Fitre Zarfı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement